Δεκ 21

Για φέτος…. Χριστουγεννιάτικη Φαντασία από το σπίτι

Αχ πόσο μου λείπει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο σχολείο μας… Κι όχι πως δεν στολίσαμε…λιγάκι. 모바일 유튜브 mp3 다운로드. Αλλά να λείπουν οι φωνές των παιδιών, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο στολισμός των τάξεων, το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας για καλό σκοπό, το καλάθι της αγάπης, η προετοιμασία του ΣΓΚ για την Χριστουγεννιάτικη Φαντασία, τα κάλαντα που έψαλλαν οι μαθητές, η έγνοια των εκπαιδευτικών για πρωτότυπες κατασκευές… 월드 오브 워크래프트 다운로드. Ναι δυστυχώς λείπουν πολλά …. αλλά δεν λείπει η αισιοδοξία και η ελπίδα ότι όλο αυτό θα τελειώσει και σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί… στο σχολείο μας και στην κανονικότητα μας Download The Artiboard.

Όμως ακόμα και τώρα είναι σημαντικό να βοηθήσουμε κυρίως οι γονείς να μπουν  τα παιδιά σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλλά και για να απασχοληθούν δημιουργικά στις διακοπές των Χριστουγέννων opengl 4.5. Δεκαπέντε μέρες είναι αυτές, τόσο λαμπερές και γιορτινές και με πολύυυυ ελεύθερο χρόνο (τουλάχιστον για τα παιδιά) 인터넷 유튜브 다운로드. Εκτός από τις επισκέψεις, τις βόλτες και τα ψώνια στην αγορά θα χρειαστούμε ιδέες για διασκέδαση και απασχόληση μέσα στο σπίτι windows 10 msdn 다운로드. Να λοιπόν τι προτείνουμε:

1. Ζωγραφίζουμε χρωμοσελίδες με χριστουγεννιάτικο θέμα

χρωμοσελίδες που εκτυπώσαμε - Δημιουργική απασχόληση των παιδιών τα Χριστούγεννα

 Γράφουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη είναι μια καλή ευκαιρία για έκθεση ιδεών ή εξάσκηση στη γραφή, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού peid 다운로드. Συνδυάζουμε έτσι τη διασκέδαση με την μάθηση. Κρατήστε ζωντανή τη μαγεία των Χριστουγέννων 뮤지컬 레미제라블 다운로드. Γράψτε σήμερα αυτό το γράμμα και μην ξεχάσετε να το ταχυδρομήσετε, ώστε να προλάβει να φτάσει στη μακρινή Λαπωνία Windows xp service pack 3 download.

γράμμα στον άγιο βασίλη - Δημιουργική απασχόληση των παιδιών τα Χριστούγεννα

Μπισκοτομαγειρέματα στην κουζίνα

Βάζουμε ποδιά, πλένουμε χεράκια και πάμε για μπισκοτομαγειρέματα στην κουζίνα Human Dine! Βρείτε στο διαδίκτυο μια εύκολη συνταγή για μπισκότα και ξεκινήστε να πλάθετε. Αυτή η διαδικασία είναι για τους μικρούς το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μάθησης και δημιουργίας. Επιπλέον το σπίτι θα μοσχοβολίσει Χριστούγεννα. Μην τα φάτε όλα. Φυλάξτε ένα πιάτο και για τον Άγιο Βασίλη! Οι συνταγές που ξεχωρίσαμε για σας είναι τα μαλακά μπισκότα με σοκολάτα και τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα από Mummy’s Little Man.

μπισκότα - Δημιουργική απασχόληση των παιδιών τα Χριστούγεννα

Ευχετήριες κάρτες για όλους

Οι κάρτες που θα στείλουμε σε φίλους και συγγενείς ή που θα συμπεριλάβουμε μέσα στα γιορτινά δωράκια θα είναι φτιαγμένες, όπως κάθε χρόνο, από τα χεράκια μας. Για τη φετινή χρονιά βρήκαμε μια ιδέα για κάρτες με χαρτάκια από cupcakes στο κανάλι της Δέσποινας στο You Tube. Δείτε επίσης τις περσινές μας χριστουγεννιάτικες κάρτες κι εμπνευστείτε ανάλογα.

ευχετήριες κάρτες με χαρτάκια cupcakes - Δημιουργική απασχόληση των παιδιών τα Χριστούγεννα

Ένα βάζο γεμάτο ευχές

Κλείσαμε σε ένα βάζο όλες τις ευχές για το νέο έτος που θα έρθει, τις επιθυμίες, τις θετικές μας σκέψεις κι όλες τις στιγμές που μας έκαναν χαρούμενους μέσα στον χρόνο που πέρασε! Κόψαμε σε λωρίδες πολύχρωμα χαρτάκια για να τα γράψουμε και στολίσαμε το βάζο μας. Φτιάξτε κι εσείς ένα τέτοιο βάζο, ανοίξτε το πρωί πρωτοχρονιάς και διαβάστε το όλοι μαζί.

ευχές - Δημιουργική απασχόληση των παιδιών τα Χριστούγεννα

Πηγή:Οργάνωση Σπιτιού, Νοικοκυριό & Εξοικονόμηση - MAKE LiFE