Φεβ 14

Μη λειτουργία Σχολικής Μονάδας λόγω καιρικών συνθηκών

Αύριο 15/02/2021 το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών log cabin. Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με τηλεκπαίδευση και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ίσχυε πριν τα Χριστούγεννα με πεντάωρο από τις 14.10 ως τις 17.20 power queries.
Παραθέτουμε τις σχετικές αποφάσεις του Δημάρχου Νέα Προποντίδας κ Καρρά και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ Τζιτζικώστα 윈도우 8 1 이미지 다운로드.
«Κλειστές αύριο όλες οι εκπαιδευτικές δομές του Δήμου- Κανονικά τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση
Με απόφαση του Δημάρχου Μ hidden agendas. Καρρά, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών:
• Οι παιδικοί σταθμοί
• Τα Νηπιαγωγεία
• Τα Δημοτικά Σχολεία
• Οι ειδικές δομές Εκπαίδευσης
• Τα Γυμνάσια και
• Τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ
σε όλον τον Δήμο Ν 파워포인트 무료 다운로드. Προποντίδας. Για τη λήψη της απόφασης συνυπολογίστηκαν πέρα από τις χιονοπτώσεις, ο παγετός στον αύλειο χώρο, η χαμηλή θερμοκρασία, η δυσκολία να παραμείνουν τα παιδιά εντός του κτιρίου στα διαλείμματα, καθώς και η υποχρέωση να διατηρούνται ανοιχτά τα παράθυρα κατά τη διδασκαλία για την προστασία από τον ιό msvcp140_app.dll.
Επίσης, μετά από συνεννόηση με τους Προϊσταμένους Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, γίνεται γνωστό ότι τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης bve 5 다운로드.
Αύριο στις 6 το απόγευμα, θα ληφθεί απόφαση και θα ακολουθήσει ανακοίνωση για το τι θα ισχύσει την Τρίτη» Free Shark Family mp3.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με απόφαση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα

«Εξαιτίας της χιονόπτωσης και του συνεχιζόμενου ολικού παγετού στο σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας και κατόπιν συνεννόησης με τους δημάρχους των 38 δήμων της περιοχής, την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία, αλλά και τους επτά τοπικούς αντιπεριφερειάρχες, αποφασίστηκε να παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στην Κεντρική Μακεδονία Eduwill for free. Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αύριο θα επανεξεταστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή και θα ληφθούν αποφάσεις για την Τρίτη», τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Zannabi Music.

«Ο συνδυασμός της πανδημίας του κορωνοϊού και των καιρικών φαινομένων δεν επιτρέπει να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια των μαθητών και των συνοδών τους. Πέραν της χιονόπτωσης, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, τις επόμενες ημέρες περιμένουμε σε όλη την Κεντρική Μακεδονία συνθήκες ολικού παγετού, που εγκυμονούν κινδύνους για τους μετακινούμενους», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.