Μαρ 26

«Με τη φαντασία μου όλο τον κόσμο γυρίζω…» Έκθεση Βιβλίου

Για 7η συνεχή χρονιά και φέτος θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Βιβλίου από το ΣΓΚ του σχολείου μας με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας και για να εμπλουτιστεί η σχολική  βιβλιοθήκη  με καινούριους τίτλους 전자정부 프레임워크 파일 다운로드. Η έκθεση θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 27 Μαίου έως την Πέμπτη 3 Απριλίου  6 με 8 το απόγευμα 파스텔 몰디브 다운로드.

Με τη φαντασία μου όλο τον κόσμο γυρίζω… είναι το μήνυμα της αφίσας για την παγκόσμια ημέρα βιβλίου για το 2014 php image. Στα πλαίσια των δράσεων για την ημέρα αυτή το σχολείο μας θα επισκεφτεί η συγγραφέας κυρία Έλενα Αρτζανίδου Windows 7 Hangul iso download.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα και τα βιβλία της.

Γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία 메뉴판 다운로드. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο Μαυρονέρι του νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου το 1981 τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής vacation garden form. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ 글로벌 성공시대 다운로드. Zει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα είναι υπεύθυνη φιλαναγνωσίας στη Δ/νση Π.Ε Ανατ Music in Thailand. Θεσ/νίκης. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή χρονογραφημάτων αλλά και άρθρων που αφορούν τον πολιτισμό για την εφημερίδα Θεσσαλονίκη-Μακεδονία και το Free Press Karfitsa 제이쿼리 이미지 다운로드. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων.