Επιστροφή σε Επισκέψεις

Ημερήσια ψυχαγωγική εκδρομή στο Κάμπινγκ Αρμενιστής

Το σχολείο μας την φετινή χρονιά  πραγματοποίησε πολλές εκπαιδευτικές επισκέψεις, που πλαισίωναν το αναλυτικό πρόγραμμα και διάφορες δράσεις που συμμετείχε το σχολείο μας 울릉도 l 다운로드. Στην τελευταία εκδρομή συμμετείχαν όλες οι τάξεις. Περάσαμε υπέροχα συνδυάζοντας και κάποιες επισκέψεις. 

Επισκεφθήκαμε  το εργοστάσιο συσκευασίας μελιού στη Νικήτη Math Yaho. Εκεί οι μαθητές παρακολούθησαν ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τη ζωή της μέλισσας και την μελισσοκομία παραδοσιακή και σύγχρονη. 카카오 택시 어플 다운로드. Το πόσο άρεσε στα παιδιά, φάνηκε από τις ερωτήσεις των παιδιών που ακολούθησαν. Στη συνέχεια δοκίμασαν διάφορες γεύσεις μελιού και αναχωρήσαμε πιο πλούσιοι σε γνώσεις για το μέλι 7080 오리지널 베스트 다운로드. Ευχαριστούμε τη Δ/νση του εργοστασίου για την φιλοξενία και για όσα  ενδιαφέροντα μας είπαν 3.55 Firm.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την Παλαιοχριστιανική Εκκλήσία του Αγίου Σωφρονίου που βρίσκεται στην Νικήτη 그레이트 월 다운로드.

 

 

Η αρχαιολογική ανασκαφή ανέδειξε μόλις το 1981 μια εκκλησία μοναδική στην Ελλάδα σύμφωνα με όσα μας είπε ο Κ 러브라이브 선샤인 극장판 다운로드. Μάντσιος αρχαιολόγος της περιοχής. Είναι χτισμένη το 350μ.χ. και υπάρχει ένα θαυμάσιο,  μοναδικό ψηφιδωτό 윤고딕 240 다운로드.

Τελικός μας προορισμός το κάμπινγκ Αρμενιστής όπου περάσαμε το υπόλοιπο της εκδρομής μας με πολύ κέφι Fort Knight.