Επιστροφή σε Σύλλογος Γονέων

Συλλόγοι εν ….Δράσει

         Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων των δημοτικών σχολείων Μουδανιών,  από το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς κινήθηκαν σε ένα πνεύμα συμπόρευσης και οργάνωσης κοινών δράσεων 지정생존자 다운로드.

         Ξεκίνημα ήταν ένα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών έγινε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο με Θέμα Πρώτες Βοήθειες 새해 복 많이 받으세요 이미지 다운로드.

         Στη συνέχεια την Τετάρτη 25-4-2012 στις 7.00 το απόγευμα στο κλειστό θέατρο Μουδανιών,  θα οργανωθεί εκδήλωση- ενημέρωση των γονέων για το «Ασφαλές Ιντερνέτ»  με ομιλητή σχολικό Σύμβουλο της 2ης Εκπ/κής Περιφέρειας Χαλκιδικής κ opencv python 다운로드. Βαγγέλη Κελεσίδη και τον κ. Τάσο Παππά επιμορφωτή Β επιπέδου 팬데믹 다운로드.

        Ελπίζουμε ότι θα υπάρχει συνέχεια με άλλες εκδηλώσεις.  Ευχή και στόχος όλων, γονέων και εκπαιδευτικών είναι  να προτείνονται  θέματα που  απασχολούν   αλλά και να στηρίζονται οι εκδηλώσεις με την παρουσία και την συμμετοχή όλων μας Truth of the Red Hat.

        Οι δράσεις  έχουν ως βασικό στόχο να απαντήσουν σε προβληματισμούς και ζητήματα που αφορούν το παιδί, και το σχολείο της σημερινής εποχής για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε ένα καλύτερο  αύριο στα παιδιά μας, ……στους μαθητές μας..στους αυριανούς πολίτες Earth Defense Force Hurusiman.

Όροι χρήσης

Η επίσκεψη και η άντληση πληροφοριών από τον παρόντα δικτυακό τόπο θα πρέπει να πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση της ανεπιφύλακτης αποδοχής των παρακάτω όρων: Η χρήση του δικτυακού αυτού τόπου υπόκειται  στις διατάξεις των ελληνικών και των διεθνών νόμων, στις επιταγές του εθιμικού δικαίου, καθώς επίσης και στην υποχρέωση σεβασμού των χρηστών ηθών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες περιέχονται, …

Αφήστε μια απάντηση