Επιστροφή σε Σύλλογος Γονέων

Συλλόγοι εν ….Δράσει

         Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων των δημοτικών σχολείων Μουδανιών,  από το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς κινήθηκαν σε ένα πνεύμα συμπόρευσης και οργάνωσης κοινών δράσεων.

         Ξεκίνημα ήταν ένα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών έγινε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο με Θέμα Πρώτες Βοήθειες.

         Στη συνέχεια την Τετάρτη 25-4-2012 στις 7.00 το απόγευμα στο κλειστό θέατρο Μουδανιών,  θα οργανωθεί εκδήλωση- ενημέρωση των γονέων για το «Ασφαλές Ιντερνέτ»  με ομιλητή σχολικό Σύμβουλο της 2ης Εκπ/κής Περιφέρειας Χαλκιδικής κ. Βαγγέλη Κελεσίδη και τον κ. Τάσο Παππά επιμορφωτή Β επιπέδου.

        Ελπίζουμε ότι θα υπάρχει συνέχεια με άλλες εκδηλώσεις.  Ευχή και στόχος όλων, γονέων και εκπαιδευτικών είναι  να προτείνονται  θέματα που  απασχολούν   αλλά και να στηρίζονται οι εκδηλώσεις με την παρουσία και την συμμετοχή όλων μας.

        Οι δράσεις  έχουν ως βασικό στόχο να απαντήσουν σε προβληματισμούς και ζητήματα που αφορούν το παιδί, και το σχολείο της σημερινής εποχής για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε ένα καλύτερο  αύριο στα παιδιά μας, ……στους μαθητές μας..στους αυριανούς πολίτες.

Όροι χρήσης

Η επίσκεψη και η άντληση πληροφοριών από τον παρόντα δικτυακό τόπο θα πρέπει να πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση της ανεπιφύλακτης αποδοχής των παρακάτω όρων: Η χρήση του δικτυακού αυτού τόπου υπόκειται  στις διατάξεις των ελληνικών και των διεθνών νόμων, στις επιταγές του εθιμικού δικαίου, καθώς επίσης και στην υποχρέωση σεβασμού των χρηστών ηθών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες περιέχονται, …

Αφήστε μια απάντηση