Επιστροφή σε Ε’ Τάξη

Κυκλοφοριακή Αγωγή Ε’ τάξη

Στα πλαίσια του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής που πραγματοποιούμε οι μαθητές της Ε τάξης, και μετά από πρόσκληση μας,  επισκέφθηκε το σχολείο μας  ο Διοικητής Τροχαίας του Δήμου Ν Messenger by Hanbi. Προποντίδας. Ένας από τους στόχους μας  είναι να αποκτήσουμε καθημερινές συνήθειες που θα συμβάλλουν στη ασφάλεια μας Download the Asura scenario.

Η παρουσίαση  του διοικητή της Τροχαίας κ. Ιωάννη Κόττη πλαισιώθηκε με συμβουλές σχετικές με τις καθημερινές μας δραστηριότητες, για να εξασφαλίσουμε  τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στις μετακινήσεις μας 육군가 다운로드. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, απαντήθηκαν απορίες, καταθέσαμε τις εμπειρίες μας,… 밴디트 다운로드. τις απροσεξίες μας …..τα ατυχήματα μας 인터넷 동영상 고화질 다운로드.

Την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση παρακολούθησαν και οι μαθητές του Δ1. Το ενδιαφέρον των παιδιών φάνηκε από την συμμετοχή τους στη συζήτηση windbg symbol.

Το μήνυμα που πέρασε ο κ. Διοικητής ήταν » Η Ζωή όλων μας είναι πολύτιμη Download asus driver. Κανείς δεν περισσεύει» Τα παιδιά έδειξαν ότι το κατάλαβαν πολύ καλά QuickTime Pro.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Τροχαίας Δήμου Ν. Προποντίδας για τη συμβολή του.

Αφήστε μια απάντηση