Επιστροφή σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

5η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Πόρτο Καράς!!!! Ημέρα αθλητικών δραστηριοτήτων ΖΩΗ

Επώνυμοι αθλητές…… 2.000 μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους από σχολεία της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης είχαμε την τύχη να συμμετέχουμε σε μια πρωτότυπη διοργάνωση για τον αθλητισμό και την χαρά της άσκησης Inuyasha Anader.

Οι μαθητές δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε σταθμούς διαφορετικών αθλημάτων… πυγμαχία, άλμα επί κοντώ, άλμα εις ύψος, χαντ μπωλ, χάρηκαν  μια «αλλιώτικη ποδηλασία», ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας, διασκέδασαν σε ρυθμούς ζούμπα, ενώ στη συνέχεια σε εξωτερικό χώρο μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, γκολφ, ιππασία…..Οι μαθητές έζησαν μια μοναδική εμπειρία αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρωταθλητές και διακεκριμένους αθλητές, να κουβεντιάσουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα 오토캐드 2019 한글 다운로드.

Ήταν κυριολεκτικά μια Αθλητική γιορτή!!! Μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο!

Συγχαρητήρια σε τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία, τους αθλητές για την αγάπη που έδειξαν σε όλα τα παιδιά endivia graphics driver.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Πόρτο Καράς στη μνήμη της ΖΩΗΣ ΣΤΕΓΓΟΥ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Tantal download.