Μαΐ 27

Έκθεση βιβλίου στο σχολείο μας

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος για 4η συνεχή χρονιά, δίνουμε ραντεβού στο 4ο δημοτικό σχολείο στις 11-12-13 Ιουνίου στην Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνεται από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Alsoed. Η δράση έχει σκοπό να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στο λογοτεχνικό βιβλίο αλλά και να πλουτίσει τη βιβλιοθήκη του σχολείου με καινούριους τίτλους βιβλίων 기어스 오브 워 다운로드.
Σας περιμένουμε όλους!!!

 

Μπορεί να περνάμε δύσκολες μέρες, αλλά δε σταματάμε να ελπίζουμε Automatic web pages! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Συνεχίζουμε να βλέπουμε τον ήλιο πίσω από το σύννεφο 레고 마인드스톰 다운로드! Συνεχίζουμε να αγαπάμε και να βοηθάμε ο ένας τον
άλλον tracetcp 다운로드! Συνεχίζουμε να φανταζόμαστε τον κόσμο καλύτερο από ό,τι είναι! Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον και τη φύση ees!
Συνεχίζουμε να διαβάζουμε όμορφα βιβλία!
Συνεχίζουμε να ακούμε μουσικές που μας ταξιδεύουν 임진록 조선의반격 다운로드! Συνεχίζουμε να κάνουμε βόλτες σε πόλεις και σε εξοχές! Συνεχίζουμε να χαμογελάμε και να κοιτάμε τα σχήματα που φτιάχνουν τα σύννεφα στον ουρανό Night Leak! Ζήτω η άνοιξη! Ζήτω η ζωή με κάθε ομορφιά της!