Δεκ 22

Θεατροπαίζουμε… Χριστουγεννιάτικα!

Λοιπόν τα Χριστούγεννα έφτασαν …. αλλά εμείς δεν σας αποχωριζόμαστε! Είμαστε εδώ για να σας διασκεδάσουμε με παιχνίδια….και διασκεδαστικές δραστηριότητες από την αγαπημένη μας εκπαιδευτικό Θεατρικής αγωγής  κυρία Σωτηρία Γιαννακάκη 포레스트 다운로드!

Στις παρακάτω διευθύνσεις των ψηφιακών εργαλείων του thinglink και του wheelofnames δημιουργήθηκαν χριστουγεννιάτικες διαδραστικές φωτογραφίες εμπλουτισμένες με εικόνα με κείμενα, βίντεο αλλά και πολλά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια 웹스톰 다운로드.
Μέσα από αυτό το διαδικτυακό περιβάλλον θα ταξιδέψουν τα παιδιά αλλά και τους γονείς στον υπέροχο κόσμο των Χριστουγέννων 마인크래프트 포켓몬모드 다운로드.
Μπαίνοντας στους δυο συνδέσμους του thinglink θα δούνε πολύ όμορφες εικόνες, όπου πάνω τους είναι τοποθετημένα πολλά νούμερα σε διαφορετικά χρώματα αλλά και μια  κόκκινη καρδιά. Το ταξίδι μας ξεκινά όταν ανοίξουμε – πατήσουμε την κόκκινη καρδιά, όπου εξηγώ όλη τη διαδρομή του ταξιδιού μας IPhone Hearthstone Infinite Download.
Τέλος δημιούργησα και έναν χριστουγεννιάτικο τροχό της τύχης, όπου τα παιδιά θα διασκεδάσουν πάρα πολύ παίζοντας θεατρικό παιχνίδι μέσα από παιχνίδια ρόλων και αυτοσχεδιασμούς
Εύχομαι να περάσετε όμορφα
 
Η δασκάλα της θεατρικής αγωγής Σωτηρία Γιαννακάκη

Καλές γιορτές και Καλή διασκέδαση 1945 Striker 3 Download!

https://www.thinglink.com/video/1386834549035499523  

https://wheelofnames.com/xgr-wt8