Ιαν 12

Επιστροφή από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές με νέα μέτρα

Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη!

Αγαπητοί γονείς…παραθέτω το απόσπασμα της ΚΥΑ που αφορά την προσέλευση των μαθητών στο σχολείο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων 보이스 1화 다운로드.

  1. Ο προληπτικός διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου είναι υποχρεωτικός για το σύνολο των μαθητών/τριών όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 소장 양식 다운로드.

Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται δύο (2) φορές ανά σχολική εβδομάδα, για την Τρίτη και την Παρασκευή, αντιστοίχως Double 2 Asian server download. Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα με ευθύνη των γονέων οι οποίοι υποχρεούνται να καταχωρήσουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα EDUPAS vmware server 다운로드. Για τις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η καταχώριση στην EDUPAS οι μαθητές φέρουν μαζί τους υπογεγραμμένη τη σχολική κάρτα Download '90s Song.

Ειδικά, για το χρονικό διάστημα από την 10η Ιανουαρίου 2022 έως την 15η Ιανουαρίου 2022, ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται τρεις (3) φορές τη συγκεκριμένη εβδομάδα, ήτοι για την Δευτέρα 10/1/2022, την Τρίτη 11/1/2022 και την Παρασκευή 14/1/2022 αντιστοίχως 블랙호크다운 다운로드.

  1. Αν κάποιοι γονείς δεν έχουν προλάβει να παραλάβουν self test από τα φαρμακεία ενημερώνουν τη δ/ντρια άμεσα HunterKiller download.
  2. Η μάσκα είναι υποχρεωτική και συνίσταται να χρησιμοποιούνται μάσκες μιας χρήσης που να εφαρμόζουν σωστά στο πρόσωπο των μαθητών msbuild. Οι μαθητές προσέρχονται καθημερινά με τουλάχιστον 2 μάσκες για περίπτωση ανάγκης αντικατάστασης Download before tae-hain.

Δεν ξεχνάμε ότι η υπευθυνότητα και η συνέπεια όλων μας θα διασφαλίσει την ασφάλεια των μαθητών μας και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας 즐겨찾기 다운로드.

Ευχαριστώ για την συνεργασία σας

Η Δ/ντρια του σχολείου

Παλαιολόγου Ε Ευδοξία