Ιαν 19

Πρόσκληση λειτουργίας Σχολής Γονέων

Ενημερωτικό Σημείωμα- Πρόσκληση

Το νέο ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας   σας προσκαλούν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017  στις 17.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων, σε ενημερωτική συνάντηση με την υπεύθυνη του Κέντρου πρόληψης ψυχικής υγείας «ΠΝΟΗ» με σκοπό την δημιουργία Σχολής Γονέων mssql 2016 standard.

Οι Σχολές Γονέων είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε όλους τους νομούς της χώρας και έχει σκοπό την εκπαίδευση και τη στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες 한글 그리기마당 다운로드.

Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών και υλοποιείται από εξειδικευμένους επιστήμονες (ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ) και παρέχει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για προβληματισμό rcs 다운로드. Μεταξύ άλλων συζητιόνται μια σειρά από κρίσιμα θέματα όπως: ενδοσχολική βία, ενδοοικογενειακή βία, ασφαλές διαδίκτυο, σεξουαλική αγωγή των παιδιών Download 4K uhd video.

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική!!!! Σας περιμένουμε!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΧολές Γονέων