Ιαν 19

Πρόσκληση λειτουργίας Σχολής Γονέων

Ενημερωτικό Σημείωμα- Πρόσκληση

Το νέο ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας   σας προσκαλούν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017  στις 17.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων, σε ενημερωτική συνάντηση με την υπεύθυνη του Κέντρου πρόληψης ψυχικής υγείας «ΠΝΟΗ» με σκοπό την δημιουργία Σχολής Γονέων.

Οι Σχολές Γονέων είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε όλους τους νομούς της χώρας και έχει σκοπό την εκπαίδευση και τη στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών και υλοποιείται από εξειδικευμένους επιστήμονες (ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ) και παρέχει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για προβληματισμό. Μεταξύ άλλων συζητιόνται μια σειρά από κρίσιμα θέματα όπως: ενδοσχολική βία, ενδοοικογενειακή βία, ασφαλές διαδίκτυο, σεξουαλική αγωγή των παιδιών.

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική!!!! Σας περιμένουμε!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΧολές Γονέων