Σεπ 11

Αγιασμός 2020

προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 08:15, θα μεταβούν στις τάξεις τους και θα παραμείνουν εκεί μέχρι την τέλεση του αγιασμού  Download Civilization3. Οι μαθητές εισέρχονται στον αύλειο χώρο φορώντας υποχρεωτικά μάσκα προστασίας (υφασμάτινη ή χειρουργική) για τον κορονωιό, σύμφωνα με το άρθρο 2 της Υπουργικής απόφασης ΦΕΚ /8-9-2020 για την λειτουργία των σχολείων και τις οδηγίες για τα δημοτικά σχολεία του ΕΟΔΥ 31/8/2020  Little Forest Summer and Fall.

Ο Αγιασμός του 4ου Δημοτικού σχολείου Νέων Μουδανιών για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 πμ 파워쉘 파일 다운로드. Οι μαθητές θα μεταβούν στο χώρο που έχει καθοριστεί για κάθε τάξη, Θα επιτραπεί η είσοδος και για 1 μόνο συνοδό-γονέα για κάθε μαθητή της Α τάξης στην αυλή κατά την ώρα του αγιασμού  με υποχρεωτική χρήση μάσκας 윈도우 사진뷰어 다운로드.

Οι μαθητές θα έχουν μαζί τους την σχολική τσάντα γιατί θα μοιραστούν βιβλία, παγουρίνο, μάσκα κλπ. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 12.00 περίπου με το πέρας του αγιασμού 미인도 다운로드.
Στις 10.50 πμ θα γίνει από τη Δ/ντρια του σχολείου σύντομη ενημέρωση των γονέων της Α και όσων άλλων επιθυμούν να παρευρεθούν για τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου στην αυλή του σχολείου. Η είσοδος και η παραμονή στον αύλειο χώρο θα είναι υποχρεωτικά με μάσκα Jang Yoon-jung Flower Download.
Παρακαλούμε για την σχολαστική τήρηση των μέτρων από όλους!
Ευχές για μια όμορφη σχολική χρονιά… 핫스팟쉴드 모바일 다운로드. με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!!!!!