Επιστροφή σε Ε’ Τάξη

Κυκλοφοριακή αγωγή. Παρουσίαση προγράμματος

Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο παρουσίασαν οι μαθητές της Ε τάξης την εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, με θέμα «Ασφαλώς Κυκλοφορώ» 소장 양식 다운로드.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος αναφέρθηκαν στον ΚΟΚ,  στους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε κυκλοφορώντας και έμαθαν βασικά σήματα Double 2 Asian server download. ¨Ηρθαν σε επαφή με αρμόδιους φορείς,  επισκέφθηκαν το πάρκο κυκλοφοριακή αγωγής. Έμαθαν να είναι πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι όταν κυκλοφορούν vmware server 다운로드. Εφτιαξαν ερωτηματολόγιο και κατέγραψαν τις συνήθειες (καλές και κακές) των παιδιών του σχολείου όταν είναι στο αυτοκίνητο κ.λ.π..Συμμετείχαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την οδική Ασφάλεια Download '90s Song.

Έφτιαξαν το δικό τους τραγούδι με μουσική επένδυση της μουσικού του σχολείου μας Πηνελόπης Πανταζή 블랙호크다운 다운로드. Παρουσίασαν δραματοποιημένα ξεκαρδιστικά σκετς. Τελείωσαν χορεύοντας ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ και οφείλουμε να την προσέχουμε κυκλοφορώντας με Ασφάλεια…. HunterKiller download.

 

Στο τέλος της παρουσίασης έδειξαν την αγάπη τους στην πραγματικά εξαιρετική δασκάλα τους κ msbuild. Στέλλα Κοβάτση, απονέμοντας της το ΟΣΚΑΡ της καλύτερης δασκάλας. Η εκδήλωση καταχειροκροτήθηκε από όλους όσους την παρακολούθησαν.Συγχαρητήρια στα παιδιά και στη δασκάλα τους γιατί έδωσαν μάθημα κυκλοφοριακής υπευθύνότητας όχι μόνο στα παιδιά αλλά και σε μας τους μεγάλους Download before tae-hain.