Επιστροφή σε Δ1 τάξη

H ομορφιά της ποίησης

Την ομορφιά της ποίησης μας παρουσίασε το Δ1 τμήμα του σχολείου μας music for korean songs. Στόχος του προγράμματος όπως είπε η δασκάλα τους κ Δώρα Κυρλή ήταν να μάθουν να απολαμβάνουν σιγά σιγά την ομορφιά της ποίησης Ranobel. Λίγα λόγια , εικόνες και σκέψεις που αφήνουν περιθώριο στον αναγνώστη να σκεφτεί. Ποιήματα του Ζαχαρία Παπαντωνίου του Κωστή  Παλαμά, του Γιάννη Ρίτσου, του Οδυσσέα  Ελύτη, του Γιώργου Σεφέρη Yanderre Simulation Skin. Κάποια ποιήματα στα αγγλικά με τη συνεργασία της εκπαιδευτικού Αγγλικών του σχολείου μας κ 저공비행 다운로드. Ζωής Μακαρίδου., αλλά και «Η μύγα Τσικαντούχα» ένα ρώσικο  ποίημα που απάγγειλε ένας μαθητής με καταγωγή από τη Ρωσία και στη συνέχεια μας το εξήγησε Download the bear player mp4 codec.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές έκαναν  διάφορες δραστηριότητες όπως να ζωγραφίσουν τα τραγούδια να ετοιμάσουν το σκηνικό τους… vray 2.0 다운로드.

Και φυσικά μελοποιημένη ποίηση…. Με απρόσμενες δραματοποιήσεις… Hangul Viewer. Κοντά τους τα παιδιά του Δ2 πλαισίωναν με τραγούδια που διδάχτηκαν από την μουσικό μας κ.Πηνελόπη Πανταζή ffmpeg library.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα χορό από του μαθητές του Δ1 πολύ τραγούδι και χειροκρότημα από μικρούς και μεγάλους 카카오 tv 동영상 다운로드.

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό……. Ενδιαφέρον, συμμετοχή και ενθουσιασμός…

Συγχαρητήρια σε  όσους συνεργάστηκαν Download .net framework 4.7. Ένα μεγάλο μπράβο και στους μαθητές της Δ τάξης.

moys16 - Αντίγραφο