Επιστροφή σε Ε Τάξη Τμήμα 1

Διατροφικό πρόγραμμα στα ΙΕΚ Ξυνή

Με αφορμή την ενότητα «Διατροφή» στο μάθημα της Φυσικής και στα πλαίσια της Ευέλικτης ζώνης η Ε τάξη επισκέφτηκε τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στα Νέα Μουδανιά για …»Σεμινάριο Διατροφής»

i9

i11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο…    «σεμινάριο»  αναφέρθηκε η σημασία του πρωινού,  προτάθηκε η μεσογειακή διατροφή στο καθημερινό διαιτολόγιο όλης της οικογένειας αλλά και γενικότερα  σωστές διατροφικές συνήθειες Oracle jdbc driver. Ακόμη πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή στην διάπλαση και στην ανάπτυξη του σώματος και στη σχολική επίδοση 알함브라궁전의 추억 다운로드. Τέλος για το ρόλο της οικογένειας στη σωστό διαιτολόγιο και πως θα μπορούσαν οι μαθητές  να βοηθήσουν προς την σωστή κατεύθυνση nx7.5 다운로드.

 

i3

i7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια οι μαθητές μαζί με το μάγειρα της σχολής, εφαρμόζοντας τις γνώσεις που απέκτησαν i8για την Υγιεινή Διατροφή αλλά και ασκώντας τις μαγειρικές τους ικανότητες,  έφτιαξαν  ένα υπέροχο «κέικ με ταχίνι» Love and elections and chocolates.  Θυμήθηκαν και τραγούδησαν το «Μπάρμπα Μπρίλιο»  και το γάλο που έτρωγε «μέλι με ταχίνι» Έπειτα έφαγαν το πρωινό τους, το φρουτάκι τους το γλυκάκι τους KakaoTalk Plus Friend pc version download.

Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη

 

i6

Ευχαριστούμε τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τη φιλοξενία