Επιστροφή σε ΣΤ Τάξη

Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

  Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη των μαθητών της Στ τάξης του σχολείου μας στο Γυμνάσιο της πόλης μας, στα πλαίσια του προγράμματος «Ομαλή Μετάβαση από το δημοτικό στο Γυμνάσιο» που πραγματοποιούν οι μαθητές της ΣΤ σε συνεργασία με το ΚΕΣΣΥΠ  Ν 프레스티지 다운로드. Χαλκιδικής.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τη δασκάλα της τάξης κ Somehow evening. Μαλιόγλου και την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Κοντογούνη  ξεναγήθηκαν στους χώρους του γυμνασίου, γνώρισαν τον Γυμνασιάρχη και έκαναν ερωτήσεις για το κτήριο και τα προβλήματα που υπάρχουν 김동률 다운로드. Η δράση αυτή έχει στόχο να βοηθήσει  να εξοικειωθούν τα παιδιά με την ιδέα του καινούριου σχολείου 지번주소 다운로드.

Οι μαθητές γράφουν για αυτή την πρώτη εμπειρία τους……

Χθες επισκεφθήκαμε το γυμνάσιο όπου οι καθηγητές μας υποδέχθηκαν θερμά σε αντίθεση με τα γυμνασιόπαιδα που με την πρώτη ματιά δεν φαινόταν φιλικά 맑은고딕 웹폰트 다운로드. Μας έκαναν  να αισθανθούμε πολύ άβολα.

Οι τάξεις ήταν πολύ στενές 일생소애 mp3 다운로드. Επίσης οι καθηγητές φαινόταν να έχουν πολλές απαιτήσεις. Το γυμνάσιο μας φάνηκε αρκετά δύσκολο, όχι μόνο για τα μαθήματα αλλά γενικά η προσαρμογή μας στο περιβάλλον του…

Έλλη Βιβή Αλίκη Βλαδίμηρος