Επιστροφή σε ΣΤ Τάξη Τμήμα 1

Πρόγραμμα Ομαλής Μετάβασης στο Γυμνάσιο

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και φέτος στο σχολείο μας υλοποιείται πρόγραμμα ομαλής μετάβασης των μαθητών από το Δημοτικό στο γυμνάσιο 구글 크롬 64bit 다운로드. Με την πεποίθηση ότι η φάση αυτή είναι πολύ σημαντική για την κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών έγιναν διάφορες δραστηριότητες 신문기자 다운로드.

Διερεύνηση συναισθημάτων των μαθητών στην προοπτική φοίτησης τους στο Γυμνάσιο 데스티니 가디언즈 다운로드.

102Επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Νέων Μουδανιών  και γνωριμία με το χώρο που από την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι το σχολείο τους 걸어도 걸어도 다운로드. Εκεί πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από τους καλαίσθητους χώρους, τη διακόσμηση αλλά και την υποδοχή που τους επιφύλαξε η γυμνασιάρχης κ South Bound Train. Άννα Βαρβάρη. Μάλιστα αποφάσισαν να διακοσμήσουν ένα χώρο του σχολείου μας  με μια διακοσμητική ιδέα που τους ενθουσίασε B-grade daughter-in-law download.

108Ενημερωτική ομιλία προς τους γονείς από τη Δ/ντρια και τις εκπαιδευτικούς των ΣΤ τάξεων με θέμα την Ομαλή Μετάβαση

Πρόσκληση όλων των ΣΤ των δημοτικών σχολείων της πόλης μας να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών Help-you download.

Επικοινωνία και κοινές δραστηριότητες με την ΣΤ τάξη του 2ου δημοτικού σχολείου αφού πρόκειται να φοιτήσουν στο ίδιο γυμνάσιο 자바스크립트 파일 강제 다운로드.