Επιστροφή σε Α1 Τμήμα

Παίζουμε σήμερα παιχνίδια του χθες…

Πρόγραμμα Ευέλικτης Ζώνης της Α τάξης

Τα σημερινά παιδιά ασχολούνται όλο και περισσότερο με τους υπολογιστές, σε παιχνίδια που τα παρασύρουν μέσα σε πλασματικούς κόσμους Moonlight Angel download. Πέρα όμως απ? την ανάπτυξη της φαντασίας και της κριτικής τους σκέψης, η έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας εντάσσονται στα κοινωνικά προβλήματα που αφορούν την κοινωνία του σχολείου και αυτός ήταν  ένας από τους λόγους πραγματοποίησης αυτού του προγράμματος 위 스포츠 다운로드.

Τα ομαδικά παιχνίδια προσφέρονται ως μοναδικός παράγοντας της ψυχοσωματικής και πνευματικής ανάπτυξής  των παιδιών  συμβάλλοντας έτσι στην αρμονική ένταξή τους στην κοινωνία του σχολείου 팬텀 스레드 다운로드.

Παίξαμε λοιπόν ομαδικά και συνεργατικά και μάθαμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους, να  εκφραζόμαστε και να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας και να  οριοθετούμε τη συμπεριφορά μας με την αποδοχή του αποτελέσματος στο παιχνίδι τόσο της νίκης όσο και της ήττας, χωρίς όμως να εκλείψουν οι προστριβές και οι μικροεγωισμοί Luther Season 1. Μάθαμε λοιπόν μέσα από το παιχνίδι, τα παλιά αλλά και τα καινούρια.