Ιαν 10

Επαναλειτουργία σχολικής μονάδας από Δευτέρα 11-1-2021

Αγαπητοί γονείς….
Από αύριο Δευτέρα 11-1-2021 το σχολείο όπως ξέρετε επιστρέφει στην διά ζώσης εκπαίδευση και στην κανονική λειτουργία του πρωινού και του ολοήμερου τμήματος 피날레2011 다운로드.
Στην συνεδρίαση (8-1-2021) του Συλλόγου Διδασκόντων με θέμα τον σχεδιασμό της λειτουργίας σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου, αποφασίστηκαν τα εξής:
Η πρωινή προσέλευση των μαθητών παραμένει όπως ήταν από την κεντρική είσοδο τις ίδιες ώρες από τις 7.15 για τους μαθητές της πρωινής ζώνης και 7.50 έως 8.15 οι υπόλοιποι μαθητές 무한 계단 다운로드.

Για την αποχώρηση των μαθητών στις 1.15 θα χρησιμοποιηθεί και η έξοδος που βρίσκεται στο γήπεδο του βόλευ από όπου θα αναχωρούν οι μαθητές των Β, Γ και ΣΤ τάξεων για να αποφευχθεί ο συνωστισμός που παρατηρούνταν στην κεντρική έξοδο. 
Παρακαλούμε πολύ κατά την αναμονή σας στις εξόδους να τηρείτε τα μέτρα προστασίας (μάσκες και σχολαστική τήρηση αποστάσεων) 수위소설 다운로드.
Παρακαλούμε ακόμη να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία των μαθητών ΠΡΟΣΟΧΗ: Με το παραμικρό σύμπτωμα (κρυολόγημα, συνάχι, βήχα) να κρατάτε τα παιδιά στο σπίτι και να ζητάτε τη βοήθεια και τη συμβουλή του παιδίατρου naver café attachments.
Την Δευτέρα 11-1-2021 θα διανεμηθεί στους μαθητές έντυπο με αναλυτικές οδηγίες.
Ευχαριστώ για την συνεργασία σας

Η Δ/ντρια του σχολείου

Παλαιολόγου Ευδοξία