Επιστροφή σε Ε τάξη Τμήμα 2

Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στις 29/1/2014 η Ε τάξη του σχολείου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη  στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 

ps1

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο του μουσείου και άκουσαν από εν ενεργεία στρατιωτικούς την ιστορία των πολέμων στους οποίους συμμετείχε και η πατρίδα μας 코딩 스크래치 다운로드. Τα εντυπωσιακά εκθέματα κέρδισαν το ενδιαφέρον των μαθητών.

ps4

ps2

Η ξενάγηση περιελάμβανε βιωματικές δραστηριότητες  (επιβίβαση σε τανκ) που  πραγματικά ενθουσίασαν τους μαθητές Note 8 GenuineFirmware Download. Ήταν μια εποικοδομητική και ευχάριστη εμπειρία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

pw5

Το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης εγκαινιάστηκε στις 27 Οκτωβρίου του 2000 και βρίσκεται στο Πεδίον του Άρεως, κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης 이니페이 플러그인 128 다운로드.

Στεγάζεται σε κτήριο που κατασκευάστηκε στις αρχές του εικοστού αιώνα από τον Ιταλό Βιταλιάνο Ποσέλι Martial Arts Walk Notice. Στο πωλητήριο διατίθενται προς πώληση οι εκδόσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Πολεμικού Μουσείου, ιστορικά βιβλία και αναμνηστικά naver blog photo. Παράλληλα, λειτουργεί βιβλιοθήκη με πλούσια βιβλιογραφία για τα στρατιωτικά θέματα και την ιστορία της Ελλάδας Osomatsu Prize. Εξάλλου, τους χώρους του μουσείου συμπληρώνει ένα αμφιθέατρο με εξήντα θέσεις, καθώς και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, στα οποία οργανώνονται συνέδρια, διαλέξεις και διάφορες εκδηλώσεις 인스타그램 다운로드.

Παρουσιάζονται οι Βαλκανικοί Πόλεμοι, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, η Μικρασιατική καταστροφή, ο Πόλεμος του 1940 Jarman. διάφορες μάχες στη Μακεδονία  και στην Κρήτη, η Κατοχή και η Αντίσταση, καθώς επίσης και η συμμετοχή των ελληνικών δυνάμεων στις επιχειρήσεις των Συμμάχων στη Νορμανδία και στην Αφρική movie in the age of loss.

Στα εκθέματα βλέπουμε μεταξύ άλλων στολές και όπλα εποχής, φωτογραφίες. χάρτες, λιθογραφίες, πίνακες ζωγραφικής και επιστολικά δελτάρια Jelly King download. Επίσης, ο επισκέπτης του Μουσείου μπορεί να δει παρόμοια αντικείμενα προερχόμενα από στρατούς άλλων βαλκανικών χωρών. (πηγή Βικιπαίδεια)