Επιστροφή σε Ε τάξη Τμήμα 2

Γνωρίζοντας την συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου….

Στις 27 Μαρτίου 2014 υποδεχθήκαμε στο σχολείο μας την συγγραφέα Αρτζανίδου Έλενα, η οποία ήταν καλεσμένη για να μιλήσει στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄τάξης, με αφορμή το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας που υλοποιούν.  Οι μαθητές σε ρόλο δημοσιογράφων έκαναν ερωτήσεις προς τη συγγραφέα για να λάβουν απαντήσεις που τους ενθουσίασαν smiley icon. Η κα Αρτζανίδου κατάφερε να κερδίσει τους μαθητές με τις ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις της σχετικά με την ανάγνωση και τη συγγραφή βιβλίων 스프링 서버 파일 다운로드. Ως εκπαιδευτικός ενέπλεξε τους μαθητές σε χαρούμενες βιωματικές δραστηριότητες. Ως συγγραφέας μας «έμαθε» πως η ανάγνωση και η συγγραφή βιβλίων είναι απόλαυση και δημιουργία 지정생존자 시즌3 다운로드. Ένα όμορφο ταξίδι που ο καθένας μας μπορεί να χαίρεται…..

ar9

ar9

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρουσίασαν τα δικά τους δημιουργήματα 5월 25일 웹하드 다운로드? βιβλία που έφτιαξαν με πολύ μεράκι και της διάβασαν τις ιστορίες τους.

ar1

 Στο τέλος της συνάντησης υπέγραψε τα βιβλία όλων των μαθητών δίνοντας τους την υπόσχεση ότι θα ανταποκριθεί σε νέο κάλεσμά τους 지도 구글 다운로드.

ar6

 Ευχαριστούμε την κυρία Αρτζανίδου αλλά και τις δασκάλες μας κ Journal. Άννα Μπρατάνη και κ Κική Ζερβού για την όμορφη εμπειρία!!!!