Επιστροφή σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

Επίσκεψη στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δημοτικού σχολείου Ολύνθου

Η ενσωμάτωση της κυκλοφοριακής αγωγής στο πρόγραμμα σπουδών του Δημοτικού σχολείου αποδεικνύει ότι είναι απαραίτητο οι μαθητές να διδάσκονται βασικούς κανόνες κυκλοφορίας ως πεζοί, ως ποδηλάτες και αργότερα ως οδηγοί αυτοκινήτων to the end.

Οι μαθητές της Β και Γ του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία για ένα μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής … 땡큐 대디 다운로드. διαφορετικό…..στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δημοτικού σχολείου Ολύνθου. Πρόκειται για μια προσομοίωση οδικού δικτύου με διασταυρώσεις, διαβάσεις, κυκλική πορεία κλπ 자연동영상 다운로드. Το μάθημα ξεκινάει με τον ΚΟΚ , την οριζόντια και κάθετη σήμανση, γνωριμία με τα σήματα, για να γίνει τελικά εφαρμογή από τους μαθητές με ευφάνταστα χειροκίνητα αυτοκινητάκια Iron Man game.

Οι μαθητές είχαν την εμπειρία μιας άψογα οργανωμένης βιωματικής και διαδραστικής διδασκαλίας κυκλοφοριακής αγωγής!! wrong picture finder game!

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με την Γ τάξη του δημοτικού σχολείου και να παίξουν ποδόσφαιρο στο 5Χ5 γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο 스카이림 한글패치 다운로드.

Ευχαριστούμε τον Δ/ντή του Δημοτικού σχολείου Ολύνθου – ο εμπνευστής αλλά και ακούραστος εμψυχωτής της δράσης- κύριο Βασίλη Μισαιλίδη για την φιλοξενία και το ενδιαφέρον  του να κάνει την παραμονή μας στο χώρο ……..μια εποικοδομητική, συναρπαστική εμπειρία c언어 url 다운로드!