Επιστροφή σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

Μελισσοδρομίες….

Στα πλαίσια του δικτύου για την μέλισσα με τίτλο BEE PATH NET΄που υλοποιεί ο Δήμος Νέας Προποντίδας  είχαμε την ευκαιρία να πλαισιώσουμε εκδηλώσεις του Δήμου στην κεντρική πλατεία αλλά και να διοργανώσουμε πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις στο σχολείο μας Kim Jeon-il.

Η μουσικός του σχολείου μας κ Πηνελόπη Πανταζή και οι μαθητές της Ε τάξης σε συνεργασία  με μαθητές από το 1ο Δημοτικό σχολείο Νέων Μουδανιών   τραγούδησαν…. 다이렉트 x9 다운로드. για τη φύση και τις μέλισσες!

Με τη βοήθεια και την χορηγία φυτών από το Δήμο φυτέψαμε μελισσοφυτά στον πίσω χώρο του σχολείου μας Windows 64-bit download. Μάθαμε ότι τα αρωματικά φυτά όπως το δεντρολίβανο, η λεβάντα, το θυμάρι αλλά και το μελισσόχορτο είναι φυτά που προτιμούν οι μέλισσες Millennium Gymnastics. Ακούσαμε πολύ σημαντικές πληροφορίες από τον κο Παπαστεργίου για την σημασία της μέλισσας στην επικονίαση της φύσης 폰배경화면 다운로드. Σκάψαμε, φυτέψαμε, ρίξαμε φυτόχωμα, ποτίσαμε …. για να δημιουργήσουμε πολύ κοντά μας μια γωνιά για τις μέλισσες και να βοηθήσουμε έτσι την ανάπτυξη της αστικής μελισσοκομίας στην πόλη μας και γενικότερα στην φύση Kung Ya Catchmind download.

 

 

Και οι δράσεις συνεχίστηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας όπου η μελισσοκόμος κ Βίκυ μας παρουσίασε μια κοινωνία μελισσών 발광하는 현대사 다운로드. Ακόμη μας έδειξε μια κυψέλη τον εξοπλισμό ενός μελισσοκόμου την ώρα της δουλειάς και όλα τα στάδια παραγωγής μελιού Hundred Days of Nangun 1. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!