Επιστροφή σε Τμήμα 2

Γνωριμία με σύγχρονα Επαγγέλματα

Στα πλαίσια του μαθήματος της μελέτης Περιβάλλοντος στην ενότητα για τα επαγγέλματα, οι μαθητές της Δ2 τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν επαγγελματικούς χώρους στα Μουδανιά .  Διαβάστε……..τις εντυπώσεις τους jet game.

Στο κτηνιατρείο του κ Καραπαναγιώτη αφού είδαμε τον εξοπλισμό του χώρου, ενημερωθήκαμε για την διαδικασία φροντίδας των ζώων 바이오 다운로드. Είχαμε μάλιστα την τύχη να παρακολουθήσουμε τον εμβολιασμό ενός μικρού σκύλου που έγινε αμέσως φίλος μας Yuyube download. Μάθαμε ακόμη πως βγαίνουν οι ακτινογραφίες των μικρών ζώων.Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ένα παράσιτο εχινόκοκκου που παρατηρήσαμε μέσα στο μικροσκόπιο Dr. Management.

Σίγουρα μάθαμε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες 3ds max 2020.Ευχαριστούμε τον κ. Καραπαναγιώτη για όσα  μας είπε.

Επισκεφθήκαμε όμως και τον επαγγελματικό χώρο του κ robot game. Παρασκευόπουλου που είναι ηλεκτρονικός και παραγωγός συναυλιών. Και  εκεί μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις total number of webtoons.

 

Κατασκευάσαμε μόνοι μας μια μικρή εξέδρα με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται μια σκηνή συναυλίας 울릉도 l 다운로드! Φωτισμό, ηχεία, κονσόλες, μικρόφωνα, εφέ κλπ. Ρυθμίσαμε τους ήχους και τις κονσόλες Math Yaho. Είδαμε πως λειτουργεί σήμερα μια ψηφιακή κονσόλα αλλά και πως λειτουργεί η παλιότερη αναλογική 카카오 택시 어플 다운로드. Ενεργοποιήσαμε τα εφέ της σκηνής (πυροτεχνήματα, λάμψεις κλπ). Τέλος τραγουδήσαμε όλοι μαζί στη σκηνή ρυθμίζοντας τον ήχο στα μικρόφωνα και στις κιθάρες που είχαμε μαζί μας.

 

Περάσαμε τέλεια Ήταν μια μοναδική εμπειρία.