Επιστροφή σε Ε2 τάξη

Δράσεις για το Ασφαλές Διαδίκτυο

Το σχολείο μας είναι  πρεσβευτής της «Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου» και συμμετέχει με εκδήλωση την Τρίτη  5 Φεβρουαρίου στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου wrong picture finder game.
seif1

Η ψηφιακή μας αφίσα που έφτιαξαν οι μαθητές του Ε2 με τη δασκάλα τους κ 스카이림 한글패치 다운로드. Άννυ Μερτσιώτη

AFISA -

Με αφορμή την Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου οι μαθητές του Ε1 και Ε2 έκαναν διάφορες δραστηριότητες. Δουλεύοντας σε ομάδες αξιοποίησαν το υλικό του  s@ferinternet.gr   «κάρτες περιπτώσεων» Αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες και πρότειναν λύσεις για την κάθε περίπτωση. Στη συνέχεια έφτιαξαν  φύλλα εργασίας και αφίσες c언어 url 다운로드. Σίγουρα η διαδικασία αυτή τους βοήθησε να κατανοήσουν του κινδύνους που κρύβει το Διαδίκτυο και να  αποφασίσουν να κάνουν αρχή τους το σλόγκαν του φετινού εορτασμού…… 프로모션 다운로드.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ

sf10

sf102

Aκόμη έφτιαξαν αφίσες και υλικό που αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου,  με σκοπό να δημοσιοποιήσουν τα συμπεράσματα τους  στους υπόλοιπους μαθητές  αλλά και στους γονείς τους,  που παρακολούθησαν την ενημέρωση με θέμα το «Ασφαλές Διαδίκτυο» που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας Santa Games.

Η χρήση του Διαδικτύου είναι σοβαρό θέμα και απαιτεί σωστή διαχείριση από γονείς και εκπαιδευτικούς 유니캐드 다운로드. Στόχος του σχολείου μας  η ενδυνάμωση των γονέων στην σωστή αντιμετώπισή του.

PRO

at5