Επιστροφή σε Ε2 τάξη

Δράσεις για το Ασφαλές Διαδίκτυο

Το σχολείο μας είναι  πρεσβευτής της «Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου» και συμμετέχει με εκδήλωση την Τρίτη  5 Φεβρουαρίου στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
seif1

Η ψηφιακή μας αφίσα που έφτιαξαν οι μαθητές του Ε2 με τη δασκάλα τους κ. Άννυ Μερτσιώτη

AFISA -

Με αφορμή την Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου οι μαθητές του Ε1 και Ε2 έκαναν διάφορες δραστηριότητες. Δουλεύοντας σε ομάδες αξιοποίησαν το υλικό του  s@ferinternet.gr   «κάρτες περιπτώσεων» Αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες και πρότειναν λύσεις για την κάθε περίπτωση. Στη συνέχεια έφτιαξαν  φύλλα εργασίας και αφίσες. Σίγουρα η διαδικασία αυτή τους βοήθησε να κατανοήσουν του κινδύνους που κρύβει το Διαδίκτυο και να  αποφασίσουν να κάνουν αρχή τους το σλόγκαν του φετινού εορτασμού…….

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ

sf10

sf102

Aκόμη έφτιαξαν αφίσες και υλικό που αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου,  με σκοπό να δημοσιοποιήσουν τα συμπεράσματα τους  στους υπόλοιπους μαθητές  αλλά και στους γονείς τους,  που παρακολούθησαν την ενημέρωση με θέμα το «Ασφαλές Διαδίκτυο» που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας.

Η χρήση του Διαδικτύου είναι σοβαρό θέμα και απαιτεί σωστή διαχείριση από γονείς και εκπαιδευτικούς. Στόχος του σχολείου μας  η ενδυνάμωση των γονέων στην σωστή αντιμετώπισή του.

PRO

at5