Επιστροφή σε Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

Μουσεία του τόπου μας

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα μουσείων ας επισκεφτούμε ένα Μουσείο της πόλης μας…
Τα μουσεία που μπορεί να επισκεφτεί κανείς στην έδρα του δήμου Ν 블러디 먼데이 다운로드. Προποντίδας είναι:Το μοναδικό στο είδος του σε όλη την Ελλάδα «Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και εργαλείων» Στις αίθουσες του ο επισκέπτης θα δει παλιές και σύγχρονες μορφές αλιείας, εργαλεία ψαρέματος και ναυσιπλοΐας  μικρογραφίες αλιευτικών σκαφών καθώς και την εξαιρετική μαγεία του βυθού Crazy Arcade Mac download. Σε ιδιαίτερο σημείο του μουσείου εκτίθενται τα αλιευτικά εργαλεία που έφεραν μαζί τους οι πρώτοι πρόσφυγες από τις αλησμόνητες πατρίδες, καθώς και όστρακα από τις ελληνικές θάλασσες που γοητεύουν με τα σχήματα και τους χρωματισμούς τους 파이널 컷 다운로드.


Στον ίδιο χώρο βρίσκεται το λαογραφικό μουσείο όπου εκτίθενται όλα εκείνα τα εργαλεία απου βοήθησαν τους πρώτους πρόσφυγες κατά την επιβίωσή τους Windows 7 Hangul Pack.
Λίγο πιο πέρα υπάρχει η προσφυγική κατοικία του 1925 케이크 몬스터 다운로드. Στο εσωτερικό της, ο επισκέπτης βλέπει τη διαρρύθμιση και το νοικοκυριό που χρησιμοποίησαν οι πρώτοι πρόσφυγες κατά την εγκατάστασή τους μετά την Μικρασιατική καταστροφή equestrian game.

To Λαογραφικό Μουσείο Νέων Μουδανιών

     Το λαογραφικό μουσείο  βρίσκεται στην οδό Ελευθερίας δίπλα στο ναυτικό Μουσείο όπου εκτίθενται όλα εκείνα τα εργαλεία που βοήθησαν τους πρώτους πρόσφυγες κατά την επιβίωσή τους old movies. Λίγο πιο πέρα υπάρχει η προσφυγική κατοικία του 1925 Sprigan. Στο εσωτερικό της, ο επισκέπτης βλέπει τη διαρρύθμιση και το νοικοκυριό που χρησιμοποίησαν οι πρώτοι πρόσφυγες κατά την εγκατάστασή …