Επιστροφή σε Εκδηλώσεις

Αφιέρωμα στον Carl Orff

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου γερμανού μουσικοπαιδαγωγού και συνθέτη Carl Orff, η μουσικός του σχολείο μας κ 두 교황 다운로드. Πηνελόπη Πανταζή με τη συμμετοχή πολλών μαθητών από τις Γ,Δ,Ε τάξεις του σχολείου μας, παρουσίασε στο κλειστό θέατρο Μουδανιών μια μουσική παράσταση που παρακολούθησαν εκτός από τους μαθητές του σχολείου μας, οι Ε και ΣΤ τάξεις του 3ου Δημοτικού σχολείου Μουδανιών, αρκετοί από τους γονείς των παιδιών και ο σχολικός σύμβουλος κ 이별하러가는길 다운로드. Βαγγέλης Κελεσίδης.

 

 

Το 1ο μέρος της παράστασης ήταν αφιερωμένο στη σχολή που ίδρυσε ο μεγάλος συνθέτης 지정생존자 다운로드. Οι μαθητές παρουσίασαν μέσα από αυτοσχέδια όργανα τη μέθοδο διδασκαλίας που εφάρμοζε ο μουσικοπαιδαγωγός 새해 복 많이 받으세요 이미지 다운로드.

Στο 2ο μέρος κομμάτια από τα Carmina Burana, το πιο γνωστό έργο του Orff, έντυσαν το θεατρικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Τα μαγικά Μαξιλάρια» opencv python 다운로드.

Οι μαθητές αλλά και οι γονείς εντυπωσιάστηκαν με τους ήχους, τα χρώματα, την κίνηση και τα τραγούδια και συμμετείχαν σε όλη την παράσταση 팬데믹 다운로드. Όσο για τα παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν πραγματικά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!! Truth of the Red Hat!

Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στην κυρία Πηνελόπη που αφιέρωσε αρκετό χρόνο πέρα από το διδακτικό της ωράριο για να παρουσιάσει μια τόσο ξεχωριστή παράσταση Earth Defense Force Hurusiman.