Επιστροφή σε Δραστηριότητες 2017-2018

«Μουσείο παραδοσιακής φορεσιάς»

Στα πλαίσια της παρουσίασης του προγράμματος Ευέλικτης Ζώνης με τίτλο «Χοροπατώ. full hymn song. Χοροπηδώ… τραγουδώντας μπαίνω στο χορό και του μαθήματος της Φυσικής αγωγής στήσαμε ένα … centos telnet 다운로드. Ζωντανό Μουσείο παραδοσακής φορεσιάς στην είσοδο του σχολείου μας.

Με τη βοήθεια του πολιτιστικού συλλόγου Φάρος οι μαθητές «παρουσίασαν» τη φορεσιές  της Μακεδονίας {Ρουμλουκίου) της Θράκης, την αντρική φορεσιά του Μακεδονομάχου… 파이어폭스 유튜브 동영상 다운로드. νησιώτικες από τη Ρόδο και την Κέρκυρα, αντρικές κια γυναικείες φορεσιές από τη Μικρά Ασία κλπ 맨발 의 꿈 다운로드. και «ζωντάνεψαν» τις φορεσιές που δεν φοριούνται πια.

Ο Ευζωνας και η Αμαλία μας υποδέχονται… 파워포인트 2013 무료 다운로드.

Μακεδονικές φορεσιές… ez spc 다운로드.

Η Κυρία Βούλα Παπαδοπούλου πρόεδρος του «Φάρου» μας μίλησε για τα επιμέρους κομμάτια μιας φορεσιάς, για την ποδιά, το κεφαλόδεσμο, τη ζώνη , τα παπούτσια και τα στολίσματα των φορεσιών αναδυεικνύοντας έτσι ότι οι παραδοσιακές φορεσιές αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της παράδοσης του τόπου μας indian 다운로드.

Η πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σχολικός Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής περιφέρειας και πλήθος γονέων ενώ παρουσιάστηκαν από τους μαθητές στην αυλή του σχολείου παραδοσιακοί χοροί Download the Atlan map.

Ευχαριστούμε τα μέλη του ΔΣ του πολιτιστικού Συλλόγου Φάρος για την υλοποίηση της όμορφη αυτής ιδέας Download Bachelor's Trust.