Επιστροφή σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Πρόγραμμα φιλαναγνωσίας με ……τηλεκπαίδευση!

Στα πλαίσια της λειτουργίας της σχολικής βιβλιοθήκης από την αρχή της σχολικής χρονιάς σε συνεργασία με την συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ Σταυρούλα Παγώνα που μένει στην πόλη μας, υλοποιείται με τους μαθητές της Δ τάξης του σχολείου μας, το πρόγραμμα Weaving Webs of Stories με στόχο την προώθηση της Φιλαναγνωσίας epson l355.

Το πρόγραμμα Weaving Webs of Stories, είναι μία Διεθνής Στρατηγική Σύμπραξη της Βασικής Δράσης 2 του προγράμματος Erasmus+ στην οποία συμμετέχουν φορείς από 7 ευρωπαϊκές χώρες, και στοχεύει στην καλλιέργεια μίας αναγνωστικής κουλτούρας σε μαθητές Δημοτικού σχολείου Ffmpeg YouTube download. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει επίσκεψη της συγγραφέως στο σχολείο, ανάγνωση επιλεγμένων βιβλίων στα παιδιά, και μέσα από βιωματικές δράσεις και παιχνίδια, εξερεύνηση εννοιών όπως η αποδοχή, η αλληλεγγύη, η διαφορετικότητα, η φιλία first game of Tokyo.  Τέλος, κατά τη διάρκεια των αναγνώσεων, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες, οι οποίες θα συμπεριληφθούν σε ένα βιβλίο που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος, και θα περιλαμβάνει ιστορίες από παιδιά που συμμετέχουν σε αντίστοιχες δράσεις σε Ισπανία, Λιθουανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Φιλανδία 나모 웹 에디터 2008 다운로드.

Ξεκινήσαμε λοιπόν -το περιπετειώδες ταξίδι μας πριν τα μέτρα κατά του Κωρωναιού- με βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Φύλακας Άγγελος» πλαισιώνοντας με σχετικές δραστηριότητες… Zhanggang No. 7. Το ταξίδι μας συνεχίστηκε με ανάγνωση και δραστηριότητες κειμένων του Τζιάνι Ροντάρι του βιβλίου με τίτλο «Βατραχέλι», παραμυθιών και ιστοριών για τη διαφορετικότητα αλλά και τίτλων που πρότειναν οι μαθητές, κάθε εβδομάδα στο πρόγραμμα της σχολικής βιβλιοθήκης Pokémon.

Και κάπου εκεί ήρθε η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων…Βρήκαμε όμως «χώρο και χρόνο» στο μάθημα της ΕΖ κάθε Πέμπτη την 5η ώρα, να συνεχίζουν τα παιδιά το δημιουργικό συγγραφικό τους ταξίδι μέσω WEBEX Wikimusic. Η πολύτιμη καθοδήγηση της συγγραφέως, η βοήθεια και στήριξη της εκπαιδευτικού της τάξης κ Βάγιας Δημισκίδου, η συμβολή της υπεύθυνης σχολικής βιβλιοθήκης κ Φερενίκης Καπετάνιου αλλά και το ενδιαφέρον των μαθητών δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την συνέχεια της δραστηριότητας 컴퓨터에 있는 카드게임 다운로드.

Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το ….συγγραφικό αποτέλεσμα. Είμαστε όμως σίγουροι για την ενθουσιώδη συμμετοχή των μαθητών της Δ τάξης!! 루트킷 다운로드!

 

Ευχόμαστε κάθε μέρα να φέρνει και πιο αισιόδοξα νέα, και ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι όλοι από κοντά anki 뭉치.
Καλά Χριστούγεννα!!! Με υγεία και Αγάπη!!