Επιστροφή σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Πρόγραμμα Twining στο τμήμα ένταξης για την Ανακύκλωση!

Το τμήμα ένταξης του σχολείου μας τη φετινή χρονιά  με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα  e Twinning Vegas 10 Kizen. Το πρόγραμμα έχει τίτλο «οι μικροί δημοσιογράφοι εν δράσει». Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν δώδεκα ακόμα τμήματα ένταξης από όλη την Ελλάδα 하트골드 다운로드.

Οι μαθητές όλων των σχολείων θα δημοσιεύουν κάθε τρίμηνο μια εφημερίδα με θέματα που οι ίδιοι έχουν επιλέξει μέσα από ένα συγκεκριμένο σύνολο Windlloyd download. Το δικό μας τμήμα ένταξης θα επικεντρωθεί σε θέματα αειφορίας και συγκεκριμένα στο δεύτερο τρίμηνο με θέματα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης google 어스 프로 다운로드.

Ξεκινήσαμε το πρώτο τρίμηνο παρουσιάζοντας τους εαυτούς μας και στέλνοντας ζωγραφιές με τα χαρακτηριστικά μας.  Επίσης τα παιδιά της Στ τάξης έγραψαν και έστειλαν πληροφορίες για τον τόπο τους, τα Νέα Μουδανιά.  Λόγω της πανδημίας και του έκτακτου κλεισίματος των σχολείων δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε όλο τον σχεδιασμό του πρώτου τριμήνου Seoul subway line.

Με το άνοιγμα των σχολείων, τα παιδιά δουλεύουν με πολλή όρεξη και μεράκι προκειμένου μέσα από όλες τις γνώσεις να ευαισθητοποιηθούν, να ενημερώσουν τους συμμαθητές και γιατί όχι να φτιάξουν τον δικό τους χειροποίητο κομποστοποιητή Sims4 Gallery.

Στη φάση αυτή τα παιδιά έχουν κατασκευάσει αφίσες και κάρτες με μηνύματα αναφορικά με την ανακύκλωση Spectral download. Τις κατασκευές αυτές θα τις στείλουν στους μαθητές των σχολείων εταιρών. Οι μαθητές της Ε τάξης, έχουν αναπτύξει ερωτήσεις, σχετικά με την κομποστοποίηση και είναι γεμάτη αγωνία για την συνέντευξη που θα πραγματοποιήσουν με τον διευθυντή του τμήματος προμηθειών μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας της πόλης τους 중국어 배우기 다운로드.

Οι μαθητές, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε δράσεις των άλλων σχολείων Infinity Blade. Έτσι οι μαθητές της Στ και της Β  τάξης, θα πάρουν μέρος σε  συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί με έναν διασώστη 캐릭터 일러스트 다운로드. Μέσα από όλες τις διαδικασίες, οι μαθητές θα μπορούν να μάθουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και να υπάρξει παράλληλα διάχυση των νέων γνώσεων στους συμμαθητές τους.

Σκοπός είναι να εμπλέξουμε τους μαθητές μας σε δραστηριότητες παραγωγής γραπτού λόγου. Με αυτόν τον τρόπο θα κληθούν να γράψουν κείμενα διαφόρων μορφών μέσα σε ένα συγκεκριμένο μαθησιακό περιβάλλον. Είναι σημαντική και παράλληλα ευχάριστη όλη η διαδικασία. Αποτελεί κίνητρο για διαρκεί προσπάθεια.