Επιστροφή σε Δράσεις ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

Επίσκεψη στα μνημεία Βυζαντινού πολιτισμού

Ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης είναι ένας οχυρωματικός πύργος του 15ου αιώνα, που χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια σαν κατάλυμα φρουράς Γενιτσάρων και σαν φυλακή θανατοποινιτών 트렌드 다운로드.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/222679/i-istoria-toy-leykoy-pyrgoy#ixzz3rJ3bhNka

Στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας οι μαθητές της Ε και Στ του σχολείου μας περιηγήθηκαν στα μνημεία βυζαντινού πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη Mafia 2. Η τουριστική γραμμή της εταιρίας Thessaloniki sightseeing μας πρόσφερε μια ολοκληρωμένη περιήγηση της Θεσσαλονίκης με τα πολύ ωραία ανοιχτού τύπου, λεωφορεία της. Η διαδρομή κράτησε 70 λεπτά vscode 한글 다운로드. Αν και ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος….

DSCN0431

Έγιναν 7 στάσεις στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης ενώ οι μαθητές απόλαυσαν ένα σύντομο, συναρπαστικό ταξίδι ξενάγησης στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης με  τα μοναδικά αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους 파인드 라이브 트립 컴퓨터 다운로드.

DSCN0419

Δεν έλειψαν χαρούμενες εκπλήξεις…. kyobo stock.

DSCN0418

DSCN0414

DSCN0416

Το ταξίδι μας συνεχίστηκε στο Λευκό Πύργο όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να «παρακολουθήσουν» την ιστορία της Θεσσαλονίκης μέσα από φωτογραφίες, αρχαιολογικά ευρήματα, video στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους Pokémon Alpha Sapphire romfile.

DSCN0427DSCN0429DSCN0422

Φτάσαμε στην κορυφή του Πύργου και θαυμάσαμε το Θερμαϊκό … Flashlight app.

DSCN0425

Αναχωρήσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις πλουσιότεροι σε γνώσεις για την όμορφη Θεσσαλονίκη!!!! Samsung Electronics Service Center!

DSCN0415