Επιστροφή σε Δράσεις ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

Γιορτή παιδικού Βιβλίου 2016

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου που όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται στις αρχές Απρίλη οι μαθητές της ΣΤ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στην δράση φιλαναγνωσίας του 2ου Δημοτικού σχολείου Νέων Μουδανιών όπου συνάντησαν την συγγραφέα Αγγελική Βαρελά 킬라킬 다운로드. Η συγγραφέας μίλησε στους μαθητές για τα βιβλία της και τη χαρά που δίνει η ανάγνωση ενός βιβλίου σε μικρούς και μεγάλους ενώ δέχτηκε από τα παιδιά ένα όμορφο αναμνηστικό που έφτιαξαν όλοι μαζί με αφορμή το βιβλίο της «Ο Θεός αγαπά τα πουλιά» logan subtitles.                                                                             

DSCN0967DSCN0970

DSCN0959DSCN0957

DSCN0960DSCN0958DSCN0972
Μια συγγραφέας στο σχολείο μας!! 사운드 카드 드라이버 다운로드!

aw

Είχαμε ακόμη την χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας την εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ Λίλα Στογιάννη YouTube Empitius. Η συγγραφέας στην αρχή διάβασε μια ιστορία στους μαθητές και στη συνέχεια ενέπλεξε και τους μαθητές σε μια κουκλοθεατρική παράσταση΄βασισμένο στο βιβλίο της «Οι 12 μήνες παίζουν κουκλοθέατρο 장난스런키스 다운로드. Η όλη παρουσίαση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών δείχνοντας και σε μας τους εκπαιδευτικούς πόσο αγαπητό είναι το κουκλοθέατρο στις πρώτες τάξεις του δημοτικού. DSCN0989

DSCN0983

DSCN0986

DSCN0993Ευχαριστούμε θερμά την κ Λίλα Στογιάνη που μας ταξίδεψε με το δικό της μαγικό τρόπο στον κόσμο του βιβλίου Experience Life Table.

 

 

 

DSCN0992

Έκθεση Βιβλίου

151

Για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας Έκθεση Βιβλίου με σκοπό την προώθηση της φιλαναγνωσίας Download convenience store 2. Η ανταπόκριση μαθητών και γονέων ήταν πραγματικά συγκινητική… Ευχαριστούμε τον ακούραστο ΣΓΚ που πλαισιώνει τη λειτουργία του σχολείου με ενδιαφέρουσες δράσεις συμβάλλοντας και στην υλοποίηση των στόχων του εκπαιδευτικού έργου 특수문자표 다운로드.

DSCN0999

DSCN0998