Επιστροφή σε Δραστηριότητες 2012-2013

31 Οκτωβρίου Ημέρα για την Αποταμίευση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Αποταμίευση καλέσαμε τον Διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Πολυγύρου  κ 크롬 니코동 다운로드. Ντούρτσιο, ο οποίος μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τη σημασία της αποταμίευσης στην καθημερινή μας ζωή 맘마미아2 ost 다운로드. Τα παιδιά παρακολούθησαν το παραμύθι  «Η Τσεπούλα και ο Κουμπαράκος» και στη συνέχεια συμπλήρωσαν  σε ομάδες ένα ερωτηματολόγιο-τεστ για να τσεκάρουν…. I can't get 1 game download. πόσο σπάταλοι είναι.  Στο τέλος πήραν δώρο ένα κουμπαρά- βοηθό στην προσπάθειά τους να κάνουν αποταμίευση Trot music download.

 Με  τις δραστηριότητες αυτές αλλά και με παροιμίες, μύθους και ιστορίες οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων έμαθαν  διασκεδάζοντας ότι:

Αποταμίευση  είναι η δύναμη που μας δίνει ο χρόνος ospp.vbs 다운로드.

Η αποταμίευση χρειάζεται χρόνο και σταθερότητα Download Adobe Bracket.

Αποταμίευση δεν κάνουμε μόνο σε χρήματα αλλά είναι μια γενικότερη στάση ζωής που αφορά αποταμίευση γνώσεων, φυσικών πόρων (νερό, πετρέλαιο, μέταλλα, ενέργεια) αλλά και ανθρώπινων σχέσεων Rambo4.

Κάνοντας κάθε μέρα κάτι μικρό πετυχαίνουμε σιγά σιγά ΜΕΓΑΛΑ και ΔΥΣΚΟΛΑ  πράγματα 

Ευχαριστούμε το Διευθυντή του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου για την πραγματικά ενδιαφέρουσα ενημέρωση 멜론 2018년 10월 1주차 top100 다운로드.

Oι μαθητές στη συνέχεια διάβασαν σχετικά παραμύθια, βρήκαν παροιμίες και ανέκδοτα, έκαναν ατομικές και ομαδικές εργασίες  κατανοώντας ακόμα περισσότερο την αξία της αποταμίευσης windy day 다운로드. Το υλικό και οι εργασίες τους αναρτήθηκαν  στον πίνακα δραστηριοτήτων του σχολείου Subtitle workshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.eurobank.gr/online/HOME/AnKatheMera/

Θέλετε να ξαναδιαβάσετε το παραμύθι;   Καλή ανάγνωση!!!