Επιστροφή σε Δραστηριότητες 2012-2013

Δημιουργώντας ένα μουσικό σχήμα…στο σχολείο

Η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή μαγείας.  Marilyn Manson, 1969-, Αμερικανός μουσικός

Η μουσική ενώνει, ηρεμεί, διασκεδάζει…..Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος  «Δημιουργώντας ένα μουσικό σχήμα στο σχολείο» οργανώθηκε η 1η συνάντηση μουσικών σχημάτων στα Νέα Μουδανιά με συμμετοχή 7 σχολείων της περιοχής vmware workstation 12 player 다운로드. Η ιδέα ήταν της εξαιρετικής συναδέλφου -μουσικού κ. Πηνελόπης Πανταζή που είναι μουσικός στα 3 από τα 4 σχολεία των Νέων Μουδανιών αλλά αγκαλιάστηκε και από άλλα σχολεία της Χαλκιδικής όπως το 1ο Δημοτικό Πολυγύρου, το Δημοτικό σχολείο Μαρμαρά και το 1ο Δημοτικό Καλικράτειας. Στο κατάμεστο θέατρο οι μαθητές αντάλλαξαν τις μουσικές τους εμπειρίες 뭉쳐야 뜬다 다운로드. Την  εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κ. Τσιβόγλου  υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Α/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής Eighteen Moments 1. Download.

Κάθε χορωδία συμμετείχε με 3 ή 4 τραγούδια. Παρουσιάστηκαν πολύ όμορφες δουλειές που μας έκαναν όλους υπερήφανους 나혼자만 레벨업 다운로드.

pk6

DSCN8144

pk5

pin23

pin29

pin30

Στο τέλος όλες οι χορωδίες μαζί τραγούδησαν τον ύμνο της χαράς του Μπετόβεν

Συγχαρητήρια στις μουσικούς των σχολείων και σε όλους όσους αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή την όμορφη ιδέα riss papers.

Μακάρι η μουσική συνάντηση  «Τα παιδία παίζει …μουσική» να διοργανώνεται κάθε χρόνο 건축물대장 다운로드.

pin28

Μετά το τέλος της εκδήλωσης

pin31

Από τις πρόβες… matlab 함수 다운로드.

pk1

 

Για το σχολείο μας η μέρα της εκδήλωσης έγινε υπόθεση και του ολοήμερου σχολείου 영화 평양성 다운로드. Οι μαθητές ετοίμασαν με τη βοήθεια του κ. Δημήτρη Σίσκου το πανώ και την διακόσμηση της αίθουσας 무료 쇼핑몰 다운로드.

pk2