Επιστροφή σε Δραστηριότητες 2012-2013

Μουσικό Ταξίδι στη Μουσική της Μαύρης φυλής

Η μουσική ήταν πάντα για τους ανθρώπους μέσο έκφρασης συναισθημάτων 별에서 온 그대 대본 다운로드. Η μουσική είναι η γλώσσα επικοινωνίας για όλους τους λαούς. Η μουσική είναι ταξίδι 오라클 11g xe 다운로드.

Ένα διαφορετικό ταξίδι στο κόσμο της μουσικής ετοίμασε για φέτος η μουσικός του σχολείου μας κ napkin art. Πηνελόπη Πανταζή. Ταξίδι στην μουσική της μάυρης φυλής. Ρυθμοί BLUES και jazz  ραπ και χιπ χοπ ως  εκφραση του τρόπου ζωής και των συναισθημάτων τους.Ένα οδοιπορικό στη μουσική τους ως ιθαγενείς, ως σκλάβοι της Αμερικής και σήμερα. Ένα ιδιαίτερο ευαίσθητο θέμα στα πλαίσια του οποίου  οι μαθητές από τις Γ,Δ,Ε,ΣΤ τάξεις του σχολείο μας έμαθαν για τα γεγονότα που σχετίζονται με την ζωή τους, γνώρισαν και στη συνέχεια κατασκεύασαν μουσικά όργανα, χόρεψαν και τραγούδησαν, έγραψαν  στίχους και συνέθεσαν μουσική σε δικά τους τραγούδια microsoft excel 2010 다운로드.

Το πιο σημαντικό; Συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα ήταν να προσφέρουν σε όλους εμάς μια διαφορετική εμπειρία 카카오톡 알림음 다운로드.

Ευχαριστούμε τους μαθητές της Ε τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου  Νέων Μουδανιών καθώς και το Ειδικό σχολείο Δήμου Νέας Προποντίδας που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους office 2013 kor 다운로드. 

Συγχαρητήρια  σε όλα τα παιδιά και στην Κ movie avatar. Πανταζή.  

may2                       
may3may1 may5
may6
may7