Επιστροφή σε Δράσεις 2014-2015

Εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2014

Ολοκληρώνοντας μία εβδομάδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του σχολείου μας για τον πλούτο των Ευρωπαϊκών γλωσσών και τη σημασία της πολυγλωσσίας, έγινε σήμερα μια εκδήλωση εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Σεπτεμβρίου poker game.

euro-banner

Τα παιδιά μέσα από διάφορες εργασίες και αφίσες που έφτιαξαν μέσα στις τάξεις, ενημερώθηκαν για τον γλωσσικό πλούτο των λαών της Ευρώπης, ενθαρρύνθηκαν να μαθαίνουν ξένες γλώσσες αλλά και να είναι περήφανα και για τη μητρική τους γλώσσα, όποια κι αν είναι αυτή 더블샤크 다운로드. Τέλος, συνειδητοποίησαν την αξία της πολυγλωσσίας και την αναγκαιότητα εκμάθησης γλωσσών στη σημερινή πολυπολιτισμική Ευρώπη Osskin download.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σαν επιστέγασμα αυτής της εβδομάδας ενημέρωσης, έγινε μια παρουσίαση από την εκπαιδευτικό  των αγγλικών κ ebs sympathetic download. Μαρία Στάλια για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών, στην οποία τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά, μιλώντας για τις γλώσσες που γνωρίζουν, λέγοντας ξένες λέξεις που έμαθαν και αναφέροντας τους λόγους που είναι γι Freddy's Pizzeria? αυτά σημαντικό να μαθαίνουν ξένες γλώσσες.

P_20140925_120510