Επιστροφή σε Δράσεις 2014-2015

3η Μουσική συνάντηση

Τα παιδία …παίζει μουσική για 3η συνεχή χρονιά 미스터 컴퍼니 다운로드. Μια όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε και φέτος στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών με στόχο την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας την ανταλλαγή μουσικών εμπειριών και της συνεργασίας 화살표 ai 다운로드.

6

Έντεκα σχολεία, εννιά δάσκαλοι μουσική,ς τριακόσιοι μαθητές σε μια αληθινή μουσική γιορτή  με πραγματικά εξαιρετικές παρουσιάσεις Happy New Year imagesed.

Μια αλλιώτικη μουσική καλημέρα….τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκη… η μελωδία της Ευτυχίας… Sidia video.  τα έθιμα της Άνοιξης είναι κάποιες από τις μουσικές προτάσεις των σχολείων. Η κατάμεστη αίθουσα από μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς πλημμύρισε από μουσικές και χρώματα 콰르텟 다운로드.

Φέτος  το σχολείο μας  παρουσίασε σε συνεργασία με το 1ο και 3ο δημοτικά σχολεία Νέων Μουδανιών τραγούδια -καλωσόρισμα της Άνοιξης με τη διδασκαλία της μουσικού των 3 σχολείων κ Πηνελόπης Πανταζή Frozen Open Dubbing.

7

Η εκδήλωση έκλεισε όπως κάθε χρονιά με τον ύμνο της χαράς τραγουδισμένο από όλους τους μαθητές graphics software. Συγχαρητήρια στην κ. Πηνελόπη Πανταζή και στους μουσικούς των άλλων σχολείων που στηρίζουν με τη συμμετοχή τους την ξεχωριστή αυτή δραστηριότητα 체스 타이탄 다운로드.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέων Μουδανιών κ 낭만닥터 김사부2 다운로드. Καρράς, ο πρόεδρος δημοτικής ενότητας κ. Θεριός ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής κ Κούκος, ο Σχολικός Σύμβουλος  2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας κ 60초 핵전쟁에서 살아남기 pc 다운로드. Κελεσίδης, η Προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Πρασσά και η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ. Χριστέλη.

Τέλος ευχαριστούμε το Αρτοζαχαροπλαστείο  fres.co  και την εταιρεία εμφιάλωσης νερού «Άθως» για την ευγενική χορηγία τους στην εκδήλωση.

4

2
3