Επιστροφή σε Δράσεις 2014-2015

3η Μουσική συνάντηση

Τα παιδία …παίζει μουσική για 3η συνεχή χρονιά. Μια όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε και φέτος στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών με στόχο την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας την ανταλλαγή μουσικών εμπειριών και της συνεργασίας.

6

Έντεκα σχολεία, εννιά δάσκαλοι μουσική,ς τριακόσιοι μαθητές σε μια αληθινή μουσική γιορτή  με πραγματικά εξαιρετικές παρουσιάσεις.

Μια αλλιώτικη μουσική καλημέρα….τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκη… η μελωδία της Ευτυχίας….  τα έθιμα της Άνοιξης είναι κάποιες από τις μουσικές προτάσεις των σχολείων. Η κατάμεστη αίθουσα από μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς πλημμύρισε από μουσικές και χρώματα.

Φέτος  το σχολείο μας  παρουσίασε σε συνεργασία με το 1ο και 3ο δημοτικά σχολεία Νέων Μουδανιών τραγούδια -καλωσόρισμα της Άνοιξης με τη διδασκαλία της μουσικού των 3 σχολείων κ Πηνελόπης Πανταζή.

7

Η εκδήλωση έκλεισε όπως κάθε χρονιά με τον ύμνο της χαράς τραγουδισμένο από όλους τους μαθητές. Συγχαρητήρια στην κ. Πηνελόπη Πανταζή και στους μουσικούς των άλλων σχολείων που στηρίζουν με τη συμμετοχή τους την ξεχωριστή αυτή δραστηριότητα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέων Μουδανιών κ. Καρράς, ο πρόεδρος δημοτικής ενότητας κ. Θεριός ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής κ Κούκος, ο Σχολικός Σύμβουλος  2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας κ. Κελεσίδης, η Προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Πρασσά και η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ. Χριστέλη.

Τέλος ευχαριστούμε το Αρτοζαχαροπλαστείο  fres.co  και την εταιρεία εμφιάλωσης νερού «Άθως» για την ευγενική χορηγία τους στην εκδήλωση.

4

2
3