Επιστροφή σε Δράσεις 2014-2015

Ευρωπαϊκές Ημέρες πολιτιστικής κληρονομιάς 2014 /Αρχαιολογικός Χώρος Ολύνθου

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η ΣΤ τάξη του σχολείου μας παρακολούθησε το πρόγραμμα της ΙΣΤ Εφορίας Αρχαιοτήτων στο πλαίσιο δράσεων Ευρωπαϊκές Ημέρες πολιτιστικής κληρονομιάς 2014 με θέμα «Τα πρόσωπα του χρόνου» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Ολύνθου αφού ο βροχερός καιρός δεν επέτρεψε να γίνει σε ανοιχτό χώρο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί 포켓몬스터 실버버전 다운로드.

ar1

Οι μαθητές παρακολούθησαν ένα σύντομο δρώμενο-αναπαράσταση της ζωής στην αρχαία Ελλάδα 아울 시티 다운로드. «Δύο νεαρά κορίτσια ντυμένα με τους χιτώνες τους βρίσκονται στον γυναικωνίτη ενός  σπιτιού της  αρχαίας Ολύνθου Download the connection. Ενώ ασχολούνται με τις καθημερινές δουλειές συζητούν και θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια και τα ανέμελα παιχνίδια που έπαιζαν ενώ τώρα είναι αναγκασμένες να μαγειρεύουν να ράβουν και γενικά να ασχολούνται με όλες τις δουλειές του σπιτιού αν και οι ίδιες θα προτιμούσαν να ασχολούνται με την εμφάνισή τους» Great Century download.

ar2

Στην συνέχεια παρακολούθησαν τον κύκλο της ζωής μέσα από μια παρουσίαση με ευρήματα από τον αρχαιολογικό χώρο της Ολύνθου που αναφερόταν στη ζωή του ανθρώπου από τη γέννηση ως το θάνατο 로스트아크 클라이언트 다운로드. Οι μαθητές αξιοποιώντας φωτογραφικό υλικό της σημερινής ζωής έκαναν συγκρίσεις βρίσκοντας διαφορές και ομοιότητες 인사이드 아웃 더빙 다운로드. Οι δραστηριότητες άρεσαν ιδιαίτερα στους μαθητές και συμμετείχαν ενθουσιασμένοι Download the Android webfile.

 

AR1