Επιστροφή σε Δράσεις 2014-2015

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ειδικές ανάγκες

P_20141203_115413«Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992 xshell 한글 다운로드. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την προώθηση δράσεων υποστήριξης των συγκεκριμένων συμπολιτών μας, αλλά και ενημέρωσης και αφύπνισης της κοινωνίας μας note form.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στοχεύει στην προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και στην κινητοποίηση υποστήριξης της αξιοπρέπειας και της ευημερίας των ατόμων με αναπηρία 곰오디오 편집기 다운로드. Επιδιώκει παράλληλα να επιστήσει την προσοχή στο γεγονός ότι τα οφέλη από την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία σε κάθε πτυχή της ζωής, είναι συνολικά και μας αφορούν όλους Latest 2019 August download.

Στα πλαίσια του εορτασμού αυτής της ημέρας, έγινε στο σχολείο μας μια εκδήλωση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών μας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, από την εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής του σχολείου μας, ως αποκορύφωμα των βιωματικών δράσεων που προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα με όλους τους μαθητές του σχολείου 용호의권 다운로드.