Επιστροφή σε ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Γονείς και Διαδικτυο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, το Συμβούλιο της Ευρώπης, ανακοίνωσε την έναρξη εκστρατείας, με σκοπό την προστασία των παιδιών από τους κινδύνους και τις παγίδες του Διαδικτύου Java 7 64-bit.

kids-with-laptops

Το σχολείο μας συμμετέχει με διάφορες δράσεις στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Τρίτη 5 Φεβρουαρίου) Naver KakaoTalk. Η χρήση του διαδικτύου μπαίνει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα των παιδιών μας monitor image. Πόσο «αθώο» είναι το διαδίκτυο;  Πόσο είμαστε «ενημερωμένοι» είναι οι γονείς για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο με ασφάλεια;

 Η ενημέρωση και η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική java decompiler 다운로드.

Αν κάνετε σχέδια για ένα χρόνο, φυτέψτε ρύζι
Αν κάνετε σχέδια για δέκα χρόνια, φυτέψτε ένα δέντρο
Αν κάνετε σχέδια για μια ζωή, εκπαιδεύστε τα παιδιά σας
Κινέζικη παροιμίαΜΕΓΑΛΟΙ
Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες για τα σημαντικότερα ζητήματα που σχετίζονται με την ασφαλή χρήση των επιγραμμικών τεχνολογιών (online technologies).  Η ενότητα απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όσους ενήλικες επιθυμούν απλά να μάθουν περισσότερα για το πως μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου Lunatic Don.

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι τα παιδιά μας είναι οι «ψηφιακοί γηγενείς» 군림천하 24 다운로드. Για αυτά το Διαδίκτυο δεν είναι μια νέα τεχνολογία που εμφανίστηκε για να αλλάξει την καθημερινότητά τους, ΕΙΝΑΙ η καθημερινότητά τους MP3 노래 다운로드. Εμείς, λοιπόν, οι «ψηφιακοί μετανάστες» οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα ώστε να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από τους νέους κινδύνους που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου 2 for emergency men and women.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός ή μηχανικός πληροφορικής, χρειάζεται απλά εξοικείωση με τα διαδραστικά μέσα Download cass photos. Όπως πάντα, το κλειδί είναι η γνώση.  Eίναι βασικό να κατανοήσουμε ότι όλα τα προβλήματα που προβάλλονται σε σχέση με το Διαδίκτυο δεν εμφανίστηκαν τώρα, αλλά προϋπήρχαν του μέσου 카카오 그룹 다운로드. Αυτό που άλλαξε είναι ο τρόπος που ένα πρόβλημα μπορεί να μας «χτυπήσει» την πόρτα, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, και μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή.

Στον ιστοχώρο μας επιχειρούμε να σας παράσχουμε ψύχραιμη ενημέρωση, να σας παραθέσουμε τα προβλήματα, να αναδείξουμε τις θετικές πλευρές του Διαδικτύου και να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές.

Πριν πλοηγηθείτε στις επιμέρους θεματικές, διαβάστε παρακάτω τους βασικούς κανόνες που πρέπει να έχουμε κατά νου:

 • Εξερευνήστε μόνοι ή παρέα με το παιδί σας το Διαδίκτυο. Μόνο έτσι θα μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέει το παιδί σας όταν σας ζητά βοήθεια για κάτι που συνέβη στο Ίντερνετ!
 • Μην απαγορεύετε στα παιδιά την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. 
 • Εξηγείτε τους τον λόγο που δεν επιτρέπετε συγκεκριμένες ενέργειες ή ιστοσελίδες.
 • Βάλτε τον υπολογιστή στο σαλόνι και κάντε το Διαδίκτυο οικογενειακή υπόθεση.
 • Βρείτε ιστοχώρους κατάλληλους για τα παιδιά σας με επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο και πλοηγηθείτε σε αυτούς τους χώρους μαζί.
 • Μάθετε στα παιδιά σας να σας εμπιστεύονται και να σας μιλάνε για τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες και τους διαδικτυακούς τους φίλους.
 • Μάθετε στα παιδιά σας να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή στο Διαδίκτυο, όπως κάνουν και στον πραγματικό κόσμο.

   

   

   


  Συμβουλές για ασφαλές διαδίκτυο

    Ασφαλές Διαδίκτυο για Μαθητές  ? Μη δίνετε το όνομά σας, τους κωδικούς σας, τη διεύθυνσή σας, το σχολείο σας σε ιστοσελίδες ή σε άτομα που δεν γνωρίζετε ή που γνωρίσατε στο διαδίκτυο.  ? Εγκαταστήστε λογισ?ικό προστασίας από Ιούς ?ε ενεργοποιη?ένες ασπίδες προστασίας για scripts και web.  ? Μην αποθηκεύετε κωδικούς στους browsers ξένων Η/Υ …